HILLSONG LONDON LAHDESSA

Joutjärven seurakunnan nuorisotyö järjestää unohtumattoman ylistysillan yhdessä Hillsong Lontoon ylistystiimin kanssa Lahden Konserttitalossa perjantaina 17.5.2019 klo 18. Konsertti järjestetään osana XXL-WKND -tapahtumaa.

Hillsong London on Lontoossa toimiva, nopeasti kasvava seurakunta, jota johtavat pastorit Gary ja Cathy Clarke. Hillsong on seurakunta, joka uskoo Jeesukseen ja rakastaa Jumalaa sekä ihmisiä. Hillsongin ylistysmusiikkia on laulettu jo vuosikymmeniä kirkoissa ympäri maailmaa ja nyt Hillsong tulee Lahteen toista kertaa historiassaan. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tapahtumasta: https://xxlwknd.fi

Järjestäjä: Jovi Nuoret, Joutjärven seurakunnan nuorisotyö, https://jovinuoret.net

Joutjärven seurakunnan nuorisotyö toimii tilaisuuden järjestäjänä, mutta älä anna sen hämätä. Täällä ikä on vain numero ja jokainen on tervetullut mukaan iästä, sukupuolesta, paikkakunnasta, kotiseurakunnasta tai musiikkimausta huolimatta.


Nuorisolippuja alle 18v (16€) on myynnissä 100kpl. Peruslipun hinta 26€ on voimassa 31.3. asti, jonka jälkeen lipun hinta nousee 36 euroon (Last Chance). 

Seurakunnille tarjoamme mahdollisuuden ostaa lippuja laskulla (min 10 lippua). Ryhmätilaukset ja lisätiedot sähköpostitse: lasse.simpanen@evl.fi


Hillsong London Lahdessa
PE 17.5.2019 klo 18:00
Lahden Konserttitalon Felix Krohn sali, Sibeliuksenkatu 8, 15110 Lahti